top of page

Kapitalforhøyelse

Hedmark Alkemiske Destilleri innkalte eiere til ekstraordinær generalforsamling den 15.11.23 for å legge frem styrets forslag til kaptitalutvidelse. Nå er apparatet på plass og vi skal gå inn i en driftfase, samt gå aktivt ut i markedet med våre produkter. Kapitalforhøyelsen ble gjennomført og ny aksjekapital skal registreres.

Eventuelle spørsmål kan rettes til vår e-post post@hedmarkalkemiske.com.

Hedmark Alkemiske Destilleri skal gjøre investeringer og forberedelser slik at vi i løpet 23/24 produsere drikkevarer i eget lokale på historisk grunn i Løten.

 

Et viktig moment er at vi får styrket arbeidskapitalen slik at vi har tilstrekkelig kapital til å produsere og lagre drikke på fat, samt arbeidet aktivt med produktutvikling og salg.

 

Vi gjør nå også vårt besøkssenter og bar klart slik at vi kan ta imot besøk og arrangere prøvesmaking og selskaper.

Skjermbilde 2023-11-13 kl. 19_edited.jpg
Industrial equipment for brandy production_edited.jpg

Vi ønsker også å tilrettelegge for at vi kan ta imot besøk for å vise frem våre produkter og våre lokaler gjennom bardrift med fortelling og prøvesmaking. I dette legger vi at vi skal tilby gode totalopplevelser.

 

Vårt første produkt, Munnskjenk, ble tatt godt imot av publikum. Munnskjenk ble utviklet sammen med Stig Bareksten og OSS Craft Distillery i Bergen

HAD AS har også laget 2435 Akevitt for Strætåsen akevittlag i Solør i samarbeid med Meir hvor den ble destillert og tappet på flaske av akevittlaget selv. De første 1200 flaskene ble utsolgt på noen få dager. Andreopplaget er i ferd med å gå tom igjen. Ønsker du å prøve denne akevitten bør du ikke vente for lenge.

bottom of page