top of page

Alkymistene

Her er vi som startet destilleriet. Vi er fire hedmarkinger som elsker å utvikle egne idéer og utforske verden innen mat og drikke.

Vi skal kombinere viten og respekt for kulturhistorien og tradisjoner, samtidig som vi skal finne nye måter å lage godt drikke på. Noen av våre drikker vil også ha en nytenkende visuell profil.

Fra venstre: Marius Bryhni, Lars Linholt, Erik Hager og Anders Vestjordet.

Foto: Roger Johansen

gruppe_web.jpg

På historisk grunn

Spritproduksjon startet på brenneriet i Løten i 1855 og det ble produsert sprit helt frem til 1995. Det er med stor spenning og en viss ærbødighet grunnleggerne av Hedmark Alkemiske Destilleri AS starter med destillering og utvikling av godt brennevin på dette flotte stedet.

Vi introduserer nytt brennevin basert på lokale tradisjoner, lokale urter, bær og krydder i år.

Som lekne alkemister vil vi selvsagt også bringe frem noen helt nye varianter til de som våger.

Meld deg på nyhetsbrev for å få nyheter først. Se nederst på siden.

HAD_logo_pos_edited_edited.jpg
Om oss: About

Logo

Nå er vi ganske glade og fornøyde med vår logo. Vi ønsket oss en logo som på en morsom måte representerer destillering. Samtidig ville vi vekte alle ordene i navnet likt.

Sirkelen er inspirert av en kobberspiral som kan brukes i destillering. Sirkler symboliserer også noe sirkulært og bærekraftig. Det er prinisipper vi skal etterleve i vårt virke og produksjon.

I symbolet er det også rom for å bevege den fulle sirkelen opp og ned, slik at vi kan vise om noe er fullt, halvfullt eller tomt. Spill i sirklene kan også vise endringer i alkemien.

I denne morsomme prossesen med å lage logo, har vi jobbet med det norske design-byrået Bleed. Det ble startet av og ledes av Hamar-karen Dag Solhaug Laska. Designeren var Madeleine Eriksen og prosjektleder Marie Louise Notøy Steen.

Malverk_SOME_916_01 – 36.png
Om oss: About
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page